Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΥΟ ΓΕΝΕΩΝ ….

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΔΥΟ ΓΕΝΕΩΝ ….

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αποκριάτικη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κ.Η.Φ.Η. Πανασού της δημοτικής ενότητας Ρούβα του Δήμου Γόρτυνας, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου σε συνεργασία με το Γυμνάσιο Γέργερης.
Συγκεκριμένα, οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γυμνασίου Γέργερης, φιλοξενήθηκαν στο χώρο του Κ.Η.Φ.Η. μέσα σε μια εορταστική ατμόσφαιρα. Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια θεατρική παράσταση στην οποία συντελεστές ήταν τόσο οι μαθητές/τριες του Γυμνασίου που υποδύθηκαν τους παππούδες και τις γιαγιάδες , όσο και οι ηλικιωμένοι του Κ.Η.Φ.Η. που υποδύθηκαν τους μαθητές και τις μαθήτριες. Τα κείμενα που ήταν έμπνευση των μαθητών/τριών της Γ΄ Γυμνασίου χάρισαν γέλιο και συγκίνηση σε μικρούς και μεγάλους. Η εκδήλωση συνεχίστηκε υπό τους ήχους παραδοσιακής κρητικής μουσικής που έπαιξαν μαθητές του Γυμνασίου και ολοκληρώθηκε χορό και με πλούσιο φαγοπότι που ετοίμασαν με μεράκι οι εργαζόμενοι του Κ.Η.Φ.Η.
Τρίτη ηλικία και νέα γενιά σε μια δημιουργική συνάντηση, άπλωσαν εκατέρωθεν γέφυρες επικοινωνίας αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές, χρειάζεται μόνο καλή διάθεση και αγάπη.
Την εκδήλωση που επιμελήθηκαν η κ. Μιχαέλα Φουκάκη, κοινωνική λειτουργός στο Κ.Η.Φ.Η. και η κ. Ελευθερία Τζωρτζάκη, φιλόλογος στο Γυμνάσιο Γέργερης, χαιρέτισε ο Διευθυντής του Γυμνασίου Γέργερης κ. Σταύρος Βούλκος .